Yaş farkları olay olmuştu! Dudak dudağa poz verdiler

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yılmaz Erdoğan kaleme aldığı İnci Taneleri dizisi ile gündeme gelmiş daha sonra ise kendisinden 25 yaş küçük olan sevgilisi ile çok konuşulmuştu. İddialar yalanlansa da sosyal medyaya düşen video magazin gündeminde bomba etkisi yarattı. Dudak dudağa olan pozlar sosyal medyanın da gündemine oturdu. 

Yılmaz Erdoğan’ın, 2 yıldır kendisinden 25 yaş küçük Cansu Taşkın ile birlikte olduğu iddiaları uzun süre konuşulmuştu. Pınar Kerimoğlu’na konuk olan Cansu Taşkın aşk itirafıyla adından söz ettirdi.

BOMBA İTİRAF

Cansu Taşkın aşk iddiaları hakkında ‘Gerçek… Haberler doğru’ demişti. Bu açıklamanın ardından da aşk olmadığı ikilinin yıllar önce sadece birkaç kez görüştükleri iddia edilmişti.

İDDİALARI YALANLADI

Hatta Taşkın’ın yaklaşık bir yıldır Yılmaz Erdoğan’ın değişen numarası sonrası kendisine ulaşamadığı da söylenmişti. Ancak Cansu Taşkın bu iddiaları sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla yalanladı.

Şimdi de Taşkın ile Yılmaz Erdoğan’ın aşk görüntüleri ortaya çıktı. Yılmaz Erdoğan ile Cansu Taşkın’ın dudak dudağa görüntüleri sosyal medyayı salladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yaş farkları olay olmuştu! Dudak dudağa poz verdiler

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haberler 4 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin